School &Co

Tips en afspraken

Een goed begin: bekijk onze video over Theatermanieren!

Lesmateriaal

Het lesmateriaal (voor zover beschikbaar) ontvang je enkele weken vóór de voorstelling. Maak zelf de nodige kopieën, zodat iedere betrokken leerkracht of leerling over een exemplaar kan beschikken. In ieder geval zorg je als leerkracht er steeds voor dat geen enkele leerling onvoorbereid of ongeïnformeerd naar de voorstelling komt.

Wees op tijd

  • kom met je klasgroep 15 minuten vóór aanvang. Zo is er voldoende tijd om je aan te melden en om rustig de plaatsen in te nemen.
  • Soms gaan de deuren slechts enkele minuten vóór aanvang open, bijvoorbeeld omdat een speler al op het podium staat. Graag begrip hiervoor. Na aanvang laten we niemand meer toe in de zaal.
  • Zit je groep vast in het verkeer of heb je pech, verwittig ons dan onmiddellijk: 053 72 38 11. Indien mogelijk laten we de voorstelling iets later starten. De wachttijd houden we echter uiterst beperkt om de timing van de andere groepen niet in de war sturen. Is je groep te laat, dan moet de school toch de gereserveerde plaatsen betalen.

Hou toezicht 

In de zaal begeleiden onze medewerkers de leerlingen naar hun plaats. De leerlingen kiezen in geen geval zelf hun plaats. Als begeleidende leerkracht ben je verantwoordelijk voor het toezicht op de leerlingen. Neem daarom plaats tussen hen. In elke voorstelling is een medewerker van De Werf verantwoordelijk als zaalwacht.

Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics