School &Co

Inschrijvingen

Enkel mogelijk via deze inschrijvingsformulieren (max. 20 evenementen per inschrijving):

Je kan hierboven de formulieren raadplegen en invullen. Het doorsturen van je inschrijving kan pas stipt op de bovenstaande tijdstippen. Klik NIET op je rechtermuisknop of het scrollwieltje van je computermuis. Dit kan problemen geven bij het kiezen van je voorstelling of bij controles op verplicht in te vullen velden.

Indien je achteraf nog vragen of opmerkingen hebt over je inschrijving, antwoordt dan op de e-mail met je inschrijvingsinfo. Deze komt automatisch terecht bij schoolenco@aalst.be.

Opgelet:
Voor avondvoorstellingen en de Theaterbox gelden andere inschrijvingsvoorwaarden.
Voor rondleidingen in De Werf, neem contact op met christophe.roeland@aalst.be

Vraag de schoolbrochure aan of bekijk ze hier online:

School & Co-brochure 2017-2018

 

Hou rekening met het volgende:

De inschrijvingen:

  • behandelen we in volgorde van ontvangst vanaf de exacte inschrijvingsdata en -uren.
  • controleer of de klok van je computer correct staat en zorg dat je browser up-to-date is.
  • bij de laatste stap zie je een aftelklok. De 'verzend'-knop verschijnt van zodra inschrijven mag.
  • je ontvangt een e-mail voor het ontvangen van je inschrijving. Dit is nog geen bevestiging van je plaatsen!
  • het duurt enkele dagen voordat we alles hebben gecontroleerd. Pas dan krijg je via e-mail een definitieve bevestiging van je plaatsen of een mededeling dat de zaal volzet is. Indien mogelijk stellen we alternatieven voor.
  • Gezelschappen leggen vaak een publieksbeperking op. Een voorstelling kan dus wel degelijk uitverkocht zijn, ook al zit de zaal niet helemaal vol.

Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Wijziging leerlingenaantal:

Wijzigt na de inschrijving het leerlingenaantal, breng ons dan daarvan zo snel mogelijk op de hoogte via schoolenco@aalst.be.

Bij gewettigde afwezigheid door ziekte hoeven leerlingen niet te betalen, voor zover het aantal afwezigen redelijk blijft (max. 10%). We rekenen sowieso 90% van het totaal aantal voorbehouden zitjes aan. Begeleidende leerkrachten hebben bij schoolvoorstellingen gratis toegang.

Annuleren

  • niet meer mogelijk na onze bevestiging
  • kan je toch niet komen, dan ontvang je toch een factuur voor de gereserveerde plaatsen. Voor ons is het quasi onmogelijk om weggevallen groepen in de loop van het schooljaar te vervangen.
  • heel zelden moeten we door bijvoorbeeld ziekte van een acteur, een technisch probleem… een voorstelling afgelasten. In dat geval verwittigen we iedereen zo snel mogelijk. Eventuele onkosten (bv. busvervoer) kunnen niet op De Werf verhaald worden.

Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics