Praktische info

Over De Werf

Contacteer ons: 053 72 38 11 / ccdewerf@aalst.be
Molenstraat 51 - Aalst (routebeschrijving)


Stuur ons een mailtje

Rondleiding: achter de schermen van De Werf

Achter de schermen van De Werf

foto: Gert Swillens

Ontdek het reilen en zeilen achter de schermen van De Werf. Vraag een rondleiding aan en ontdek de geheimen van vier verdiepingen vooraan en zes achteraan. Gluur binnen in de loges en de artiestenfoyer en bezoek onze schouwburg, het kloppende hart van De Werf. Zie hoe een decorstuk opgetrokken wordt en begroet de zaal. We vertellen je graag alle geheimen, combineren dit met wat geschiedenis over de bouw en tronen je mee naar hoekjes waar je anders nooit komt.

Ook scholen kunnen een rondleiding aanvragen. Ideaal als voorbereiding op een schoolvoorstelling.

van september tot en met juni, niet op sluitingsdagen \\ data en uren op afspraak \\
50 euro per groep (max. 20 deelnemers) \\ bezoek duurt ongeveer 90 min. \\ vertrekpunt:
ticketbalie inkomhal

info en inschrijvingen: Christophe Roeland (tel. 053 72 38 14 / christophe.roeland@aalst.be)Als cultuurcentrum organiseren we elk seizoen (jaarlijks van september tot juni) concerten, dans- en theatervoorstellingen, comedy-optredens, familievoorstellingen, cursussen, lezingen, workshops, tentoonstellingen, schoolvoorstellingen

De inrichtende overheid is de stad Aalst, het beheer is in gemeentelijke handen. In het kader van het Vlaamse decreet is De Werf ingedeeld in categorie A. De voorzitter Raad van bestuur is Ilse Uyttersprot, schepen van Sport, Cultuur, Evenementen, Vrije Tijd en Facility.

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics