Uitverkocht

Archief: Jacin Trill (uitverkocht)

Support: Dj-set Trillosta + WAWA

vr 13 sep 2019 // 16:00
Jacin Trill Archief Jacin Trill

No more bad vibes

After school clubconcert

16h00 ▴ Deuren + Dj-set Trillosta
17h00 ▴ Jordi Wawa
18h00 ▴ Jacin Trill

De meeste Nederlandse hiphop is boos, met harde teksten en een negatieve sound, maar niet die van Jacin Trill! Toen zijn moeder ziek werd en ondanks alles positief bleef, wist hij: het heeft geen zin om boos te zijn. Vanuit zijn slaapkamer, met de goedkoopste opnameset die hij kon vinden, maakte hij zijn eerste tape ‘Happyland’, een samenwerking met producer 808milli, die uitkwam in september 2017. Elf nummers met weinig woorden, maar des te meer positieve vibes. Vanaf dan ging het razendsnel. De track ‘Kspreyopjebytch’ heeft inmiddels ruim 2,6 miljoen streams op Spotify en meer dan 1,5 miljoen YouTube-views. Bokoesam – zijn ‘hiphopvader’ - nam Jacin onder zijn hoede en samen maakten ze een tweede EP, met uiteraard alleen maar happy sounds. Geluk werkt aanstekelijk, geef het door!

Support: WAWA

HLN noemt hem de hiphopkoning van Aalst. Kassa, Centen, Getallen, WAWA rapt over cijfers. Over cijfers gesproken… met een half miljoen views op YouTube, 500K views op zijn FunX Talent video en drie miljoen streams na zijn samenwerking met Bryan MG en LouiVos is zijn weg naar de top slechts een kwestie van tijd. Aalstenaar WAWA ging afgelopen zomer lopen met de hoofdprijs van de FunX Talent Rappers Only. Daar werd hij door rapper Murda geprezen voor zijn totaalplaatje als artiest. In dat totaalplaatje hoort ook een ijzersterke reputatie als live performer. Op talloze aftermovies is te zien hoe WAWA het publiek in vuur en vlam zet. Momenteel legt hij de laatste handen op zijn debuut EP ‘54’. Zijn eerste single ‘Werk Hard’ is nu overal beschikbaar.

Waar gaan zijn liedjes over? “Over de buurt. Over Aalst. Hoe wij zijn. Over mezelf. Ik geef me niet echt volledig. Maar dat moet je stap per stap doen, vind ik. Niet direct. Ik ga me niet volledig uiten. Die ontwikkeling is belangrijk”, zegt Wawa. “Aalst is home, thuis. Een moeilijke stad, jammer genoeg wel. Het is overal zo, maar ze maken het hier zo heftig. In Nederland en Frankrijk gebeuren dezelfde dingen op straat.” Lees het volledige interview met Het Laatste Nieuws (27/08/2019)

 

Evenement info

Artiesten Jacin Trill
Organisatie Cinema
De Werf
Locatie

Op locatie: Cinema
Hopmarkt 13, 9300 Aalst

Route berekenen

5 euro (voorverkoop)
8 euro (aan de kassa)

16u: deuren + Dj-set Trillosta
17u: WAWA
18u: Jacin Trill

Abonnementen:
enkel in Abo -26j, vanaf za 8 jun, 13u

Organisatie: De Werf en Cinema
Lees hier alles over de samenwerking

  Bevestig aanwezigheid

5 euro (voorverkoop)
8 euro (aan de kassa)

16u: deuren + Dj-set Trillosta
17u: WAWA
18u: Jacin Trill

Abonnementen:
enkel in Abo -26j, vanaf za 8 jun, 13u

Organisatie: De Werf en Cinema
Lees hier alles over de samenwerking

  Bevestig aanwezigheid

Op locatie: Cinema
Hopmarkt 13, 9300 Aalst

Route berekenenBestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics